Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2018

Geboeid: Voorjaarsconcert KRPH & Hermandad

21 april 2018 @ 20:00 - 22:00
Zalencentrum Portland, Portlandstraat 57
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Op zaterdag 21 april ontvangen wij de Politie Harmonievereniging Hermandad voor een gezamenlijk concert in Zalencentrum Portland in Rotterdam-Charlois.

Hermandad speelt onder leiding van Bastiaan Uijl onder meer muziek uit de Disneyfilm “The Hunchback of the Notre Dame” en de musical “Wicked”. Ook speelt de politieharmonie – die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert – “Oblivion” van Astor Piazzolla.
Op het programma van de KRPH staat onder andere het opzwepende “Conga del Fuego” van de Mexicaanse componist Arturo Márquez en de Engelse ballade “Scarborough Fair” in een arrangement van dirigent Ton Grevenbroek. Naast muziek van Adele, laat het orkest zich van haar swingende kant horen met muziek van “The Jackson 5”.

De deuren van Zalencentrum Portland voor dit concert met twee Rotterdamse harmonieorkesten gaan om half 8 open. Het concert begint om 20:00 uur. Toegang voor dit Voorjaarsconcert is gratis, maar een vrijwillige gift is welkom. Reservering van kaarten vooraf is niet nodig. Na afloop van het concert kan onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen